Mitä meillä tehdään

Ruoan kuuluu maistua hyvältä aina, niin arjen kiireessä kuin silloin, kun on kunnolla aikaa panostaa.

Tämän blogin tarkoitus on koota lempireseptimme yhteen paikkaan ja helposti saataville. Hyväksi todettuja ruokaohjeita on kertynyt vuosien varrella hurja määrä, mutta ne ovat sinne tänne ripoteltuina ja osa vain omassa päässä. Tilanne korjataan nyt! Täältä voitte te ystävät ja muut halukkaat poimia ideoita omaan kokkailuun, mutta siisteintähän olisi, jos blogi pysyisi hengissä niin kauan, että omat lapsemme voisivat käyttää blogia digitaalisena keittokirjanaan ja poimia kotoa tutut maut omaan keittiöönsä.

Meillä leivotaan leipää juuresta, keitetään fondeja, veivataan lapsiperheen suosikkiruokia, tehdään maailman parhaimmat grillipizzat ja joskus piperretään fiinimpää tarjottavaa. Kaiken a ja o on hyvät raaka-aineet. Joskus pitää maksaa tietyistä tuotteista enemmän ja vaivautua lähimarketia pidemmälle ostoksille. Vaivalloista? Ehkä. Kallista? Joskus sitäkin. Mutta kylläpä harmittaa, jos valmistettu ruoka ei olekaan ihan niin hyvää mitä se voisi olla. Eikä kyse tarvitse olla kuin vaikka kaurapuurosta. Vinkkinä todettakoon, että kannattaa vaivautua paikkaan, jossa myydään Malmgårdin luomu kaurahiutaleita, niistä valmistuu ihanan pehmeää kaurapuuroa!

Kuten joku (ystävistä?) kerran viisaasti totesi: ”Hyvää nälkää ei viitsi pilata huonolla ruoalla.” Voiko tuota paremmin sanoa. Aamen.