Jos ei ole tarkoitus syödä hodaria vaan nälänsiirtäjänä* Ikeassa, niin kannattaa tehdä tällainen herkkuversio. Tai no, voihan nälkää siirtää herkullisestikin.
Ja taas kerran kerroskattilan hankinta osoitti toimivuutensa: kattilan höyryosassa valmistuvat nakit, mutta siellä lämpenee kätevästi myös hodarisämpylä tarjoilulämpötilaan. Kannattava hankinta keittiöön, kuten muutama muukin artikkeli.
*Ruotsin kielessä on kehittynyt uudissana ”stödkorv” tai ”stödmacka”, joka kuvaa sellaista ruokaa (makkaraa tai voileipää), joka nautitaan siinä tarkoituksessa, että jaksetaan sen voimalla valmistaa oikeaa ruokaa, eli siirtää nälkää hieman eteenpäin. Miten paljon kuvaavampi sana kuin välipala!
Ainekset
Hodarisämpylöitä
Hyviä nakkeja (esim. Kivikylän tai Snellmanin lihapitoiset nakit)
Ketsaa (Heinz)
Sinaa
Hellmann’sin (valkosipuli)majoneesia
Kurkkusalaattia
Paahdettua sipulirouhetta
(Cholulaa)
Sanoisin, että se on tuo sipulirouhe, mikä tuo miellyttävää rapeutta ja makua perushodariin, kannattaa kokeilla!